У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Володарі Стихій

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Тисячі років назад, ще за часів Трипільської цивілізації, у місці Сили зібралось Коло Мольфарів — наймогутніших магів Хранителів Стихій — Води, Землі, Вогню і Повітря. Починалася ера Темних сил і перед Хранителями постало завдання — вберегти Таємницю володіння Стихіями від Темних сил.
 
І було прийнято рішення:
 
Енергію Води, Землі, Вогню і Повітря сховати у чотири Артефакти Стихій, які розійдуться по всіх куточках світу.
 
Дух Стихій — у чотири Обереги Стихій, які будуть передаватись таємним Колом Хранителів Стихій тільки Обраним, що творять музику Серцем., а щоб Стихії зберегли свою присутність на Землі вони закодували їх Душу у Музичні Зерна Мелодій, які передавались музикантам-композиторам всіх епох.
 
І за пророцтвом, через тисячі років, настане нова Світла Ера Людства — людей-творців гармонійного простору Життя, які будуть провідниками нової чистої енергії. І будуть вони у співпраці зі Стихіями творити прекрасні, чисті і зелені Міста Майбутнього. І будуть вони носіями нового Світогляду.
 
І зберуться у Коло четверо Обраних — Володарів оберегів Стихій, ті що творять музику Серцем. І віднайдуть та поєднають Музичні Зерна Мелодій відтворивши їх на особливих музичних інструментах. І ці мелодичні вібрації пробудять Енергію Стихій відкривши чотири Артефакти в яких вони були сховані.
 
Сто раз необхідно пробудити і відкрити Стихії і сто тисяч людей мають долучитись до творення цієї Містерії… Саме тоді розпочнеться нова епоха — Світла Ера Людства…
 
Цей час настав!
 
Чотири Володаря Стихій на одній сцені, ті що творять музику Серцем…
 
Вода — Георгій Матвіїв (бандура)
 
Земля — Петро Сказків (цимбали)
 
Вогонь — Олександр Божик (скрипка)
 
Повітря — Олесь Журавчак (етно-духові)
 
та НАОНІ (Національний академічний оркестр народних інструментів України під керівництвом Віктора Гуцала)
 
Світові рок, поп, класик і фолк хіти та авторські композиції Володарів.
 
Розкрий таємницю Стихій

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Івано-Франківськ.

Володарі Стихій відбудеться 26 листопада 2018, 18:00, понеділок в Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.